Street Food Festival revine în Iulius Parc în perioada 25-28 mai 2023 alături de concerte live și mâncăruri delicioase. Intrarea este gratuită, iar tema ediții este „Better Together” ce simbolizează puterea de fi uniți.

 

Street Food Festival va găzdui zeci de bucătari ce vor aduce clujenilor diversități culinare. De asemenea, la fel ca în fiecare an, oamenii se vor bucura și de muzica live. „Printre invitați numărându-se artiștii Mihail, Robin & The Backstabbers, Bogdan Simion Mihai & Lăutarii de Mătase și alții.„, conform Cluju.ro.

„Suntem încântați să oferim încă o ediție Street FOOD Festival clujenilor și să anunțăm tema «Better Together». Scopul nostru este de a crea o atmosferă vibrantă și incluzivă în care oamenii se pot reuni, se pot conecta cu alții și se pot bucura de o mâncare delicioasă, alături de cei dragi”, susține Bianca Apostu, Project Manager Street FOOD Festival.

Anul acesta, Iulius Parc împreună cu Street Food Festival au venit cu o inițiativă pentru protejarea mediului. Astfel, pe timpul întregului festival se vor folosi pahare reutilizabile ce vor costa 10 lei. La finalul zilei, participanții au șansa de a returna paharul la cele 3 puncte de colectare, unde își vor primi banii înapoi. Inițiativa încearcă să prevină cantitățile de deșeurilor plastice produse pe parcursul festivalului, incurajând oamenilor să aibă grijă de spațiul verde. 

Mai multe detalii în legătură cu programul se găsesc pe www.streetfoodfestival.ro.

 

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here