Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Miron Ionescu” Cluj-Napoca, în colaborare cu Școala Gimnazială Internațională Spectrum, organizează în data de 21 mai, o expoziție de obiecte decorative din materiale reciclabile. „ECO-minunile primăverii” cuprinde lucrări confecționate manual de către elevii claselor I-X.

Vernisajul expoziției va avea loc la ora 10:00, în foaierul Bibliotecii Județene ,,Octavian Goga” Cluj, situată pe Calea Dorobanților nr. 104. Acesta va fi un prilej de a încuraja eforturile în ceea ce privește reciclarea.

Vor fi prezentate icoane și obiecte decorative pe suport de sticlă, împletituri din fibre vegetale, până la modele ceramice și picturi pe hârtie. De asemenea, vor fi afișate măști tradiționale și podoabe din mărgele, evidențiind diversitatea materialelor reciclabile și potențialul acestora.

În cadrul acestui eveniment, vor fi expuse și lucrările elevilor participanți la concursul interjudețean ,,Mărgeluțele vesele”, parte a proiectului regional ,,Reciclăm și natura o salvăm”. Concursul promovează realizarea de podoabe din materiale reciclabile, subliniind importanța educației ecologice și a creativității.

Prin acest eveniment, organizatorii doresc să evidențieze importanța integrării și susținerii copiilor cu nevoi speciale, promovând în același timp respectul față de natură. Expoziția “ECO-minunile primăverii” este pentru toți cei care apreciază arta și sustenabilitatea.

Sursă foto: Facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here