Disclaimer: Nu este un pamflet, sondajul a fost făcut pe un grup de 57k susținători AUR, iar pentru păstrarea anonimatului, numele acestora este cenzurat. 

După alegerile parlamentare, jumătate din țară este șocată că un partid ca AUR a ajuns să fie mai votat decât s-ar fi așteptat oricine. Cealaltă jumătate de țară fie nu este surprinsă, fie nu s-a dus la vot, fie calculează la rece posibilitățile pe care le are acest partid pe viitor. Totuși, eu am vorbit cu votanții Alianței pentru Unirea Românilor și am aflat motivele lor, pentru a înțelege perspectiva acestora.

Un șir de răspunsuri de pe Facebook + comentarii ca la română pe „ce a vrut să spună autorul?”

AUR PartidAUR Partid AUR PartidAUR Partid

AUR Partid
Prima parte a unui roman
AUR Partid
A doua parte a acelui roman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AUR PartidAUR PartidAUR PartidAUR Partid

AUR Partid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mă opresc aici cu screenshot-urile din conversația mea cu partizanii AUR, dar au fost zeci de mesaje în câteva minute, unele cu respect, altele fără. Nu m-am supărat, opiniile omului diferă. Și pentru că și eu i-am tratat cu respect, am primit mesaje în privat de la oameni care știu să poarte un dialog, în care îmi explicau pe larg de ce au ales acest partid.

Lăsând la o parte acele manifestări ale dreptului la exprimare de mai sus, vă voi atașa mai jos un răspuns din partea unui simpatizant AUR, care m-a frapat prin bunul simț.

Salut Miruna, voi incerca sa îți dau un răspuns cat mai okay. AUR este un partid nou, este normal ca nu multe persoane sa fi auzit de el, nu a beneficiat de o campanie electorală bogata precum alte partide și cu toate acestea am reușit să surprindem ieri seara pe mulți români. Pretenții sunt peste tot, însă noi ca partid, unii susținători, alții membri de partid, incercam sa deschidem ochii țării, incercam sa construim ceva, vom incerca sa reparam tot ce s-a stricat în ultimii ani. Cu greu într-adevăr însă nimic nu este imposibil, oamenii sunt forța partidului. In partidul AUR nu exista șefie, exista lideri, un lider este alaturi de oamenii săi, un lider trage cot la cot cu oamenii, cu poporul, împreună construiesc. Este prematur să vorbim despre următorii 4 ani, drumul e lung, batalia e la început, și doresc sa precizez un lucru, AUR a fost aici, este și va fi alaturi de popor, încercând să combată hoția, corupția, sărăcia și multe altele. Toate cele bune ! Succes la redacției!- Autor: Huţan Florin Gabriel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here