Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca vă invită să participați la cea de-a doua ediție a Concursului de Muzică Populară „Lăsați-mă să cânt”, care va avea loc vineri, 17 mai, începând cu ora 17:00. Acest eveniment promite să fie o seară magică, plină de emoție și talent, dedicată frumuseții și bogăției folclorului românesc.

Participanții la acest concurs sunt pregătiți să impresioneze publicul cu un repertoriu de excepție, evidențiind profunzimea și frumusețea muzicii populare românești. Fiecare interpret va aduce pe scenă pasiunea și dedicarea sa pentru folclor, oferind momente de neuitat celor prezenți.

În cadrul evenimentului vor cânta concurenții și vor fi prezenti invitați speciali precum: Ovidiu Purdea Someș, Ioan Dordoi, Darius Dobrinescu și George Trompa. Orchestra care va acompania interpreții este formată din muzicieni talentați: Dan Balazs, Ciprian Poenar, Tudor Motoc, Albert Gabor Balazs, Andrei Oșan, Alin Roman și Zenu Zanc.

Alexandru Costin, va ghida publicul în seara specială, asigurându-se că fiecare moment este plin de farmec și emoție. Evenimentul promite momente de neuitat, oferind ocazia de a aprecia frumusețea și autenticitatea folclorului nostru.

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here