Alb-vișinii trec printr-o perioadă nedemnă de campioană a României, cu o serie de 5 partide fără victorie. Ultimul meci pe care l-au câștigat este chiar cu următoarea adversară din campionat, Sepsi OSK, formație pe care o va înfrunta sâmbătă, 20 mai, de la ora 20: 30, pe Arena din Sfântul Gheorghe.

 

Ardelenii se află pe poziția a 3-a din play-off-ul Superligii, înaintea ultimelor 2 partide din acest sezon. De remarcat, e că aceștia se află la doar 2 puncte de Universitatea Craiova, loc ce nu asigură calificarea în preliminariile Conference League. Deși pare surprinzător, trupa lui Dan Petrescu poate pierde chiar și ultimul loc de pe podium, dacă nu va reuși să smulgă cel puțin o victorie în cele 2 meciuri rămase, iar Leii din Bănie să continue seria fără înfrângere.

Oltenii speră să dea lovitura pe final de sezon!

Universitatea Craiova se află într-o formă mult mai bună față de CFR Cluj, motiv pentru care s-a apropiat de aceștia. Următoarea adversară a lui Eugen Neagoe este Rapid București, formație ce nu a mai pierdut în Giulești din luna Martie.

Revine Dan Petrescu pe bancă!

Tehnicianul vișiniilor revine pe bancă, după ce a acumulat numărul de cartonașe galbene și astfel nu a putut urmării partida dintre FCSB și CFR de la firul ierbii, dar ar fi putut să urmărească partida de undeva din zona lojelor de pe Arena Națională, așa cum se întâmplă de obicei în astfel de cazuri. Deși „bursucul” a ales să facă deplasarea la București cu echipa, acesta a rămas la hotel înaintea partidei, arătându-și nemulțumirea cu privire la acordarea cartonașelor.

Dan Petrescu „pe picior” de plecare?

Investitorul Neluțu Varga, nu face pași înapoi și se gândește deja să ia în calcul schimbarea antrenorului. Una dintre opțiunile acestuia ar fi Marius Șumudică, fost antrenor al CFR-ului în vara anului 2021. Dar, acesta nu își mai dorește cu niciun preț să revină în fotbalul românesc, după scandalul avut chiar la echipa din Gruia, când antrenorul nu a mai fost primit la antrenamente.

Programul ultimelor 2 etape din play-off!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here