Muzeul Etnografic al Transilvaniei a fost gazda unui eveniment deosebit în zilele de 6 și 7 iunie 2024, desfășurat în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia” din Cluj-Napoca. Împreună cu partenerii săi, Direcția de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca, Centrul Județean pentru Cercetarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj și Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Muzeul Etnografic a fost organizat „Zilele Erasmus+”.

Evenimentul a reprezentat o oportunitate unică pentru participanți de a experimenta ateliere interactive și prezentări, bazate pe cunoștințele și abilitățile dobândite în cadrul cursurilor de formare în domeniul Educației Adulților. Scopul principal al acestor activități a fost să contribuie la realizarea obiectivelor prioritare ale programului Erasmus+, inclusiv îmbunătățirea competențelor digitale, dezvoltarea abilităților specifice educației muzeale și non-formale, și creșterea interesului pentru cultură în rândul adulților din mediile rural și urban.

Prezentarea specială a doamnei Debora Barrientos, coordonatoarea Centrului Educațional PLIS din Fuengirola, Spania a împărtășit cele mai recente soluții și abordări pentru dezvoltarea abilităților esențiale de comunicare și consolidarea coeziunii grupurilor. De asemenea, finalul festiv al „Zilelor Erasmus+” a fost marcat de un spectacol susținut de reprezentanții Centrului de Zi pentru Vârstnici nr. 2 al Direcției de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca.

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here