Orașul se pregătește pentru Zilele Clujului, ediția a 12-a, un eveniment mult așteptat de întreaga comunitate. Anul acesta, festivalul se desfășoară în perioada 30 mai-2 iunie, oferind patru zile pline de evenimente și activități pentru clujenii de toate vârstele.

Festivitățile încep cu o serie de concerte captivante în Piața Unirii. Pe scenă vor urca artiști îndrăgiți precum Iuliana Beregoi, Cargo și Irina Rimes. Seara se va încheia cu un show de drone, lasere și video mapping la ora 21:45, oferind un spectacol vizual de neuitat. În același timp, strada Mihail Kogălniceanu va găzdui Festivalul Gastronomic Internațional, momente artistice și concerte, iar strada Universității va deveni un spațiu al artei și muzicii.

Ziua de vineri este dedicată în special copiilor și artei. În Piața Unirii, evenimentul „Copiii Europei” va aduce pe scenă elevii școlilor clujene care vor cânta împreună de la ora 17:00. Seara continuă cu o reprezentație teatrală de excepție: „Sânziana și Pepelea” de Vasile Alecsandri, pusă în scenă de Teatrul Național Cluj-Napoca, începând cu ora 20:30. Pe strada Mihail Kogălniceanu va începe Festivalul Multiculturalității-Ethnicity, un eveniment dedicat diversității culturale.

Vor fi peste 100 de activități desfășurate în mai mult de 40 de locații din oraș, oferind astfel un spațiu al artei și al muzicii.

Programul complet se găsește pe zileleclujului.ro/2024.

Sursă foto: Foaia Transilvana

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here