ZILELE ALUMNI 2024, LA UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), prin Centrul de Carieră, Orientare Profesională și Alumni (CCOPA), a organizat, în intervalul 16-18 mai, Zilele Alumni, ediția 2024. Acest eveniment special a fost conceput pentru a reconecta instituția cu absolvenții săi și a fost, de asemenea, o oportunitate excelentă pentru reîntâlnirea cu foști colegi și profesori.

 

Seria activităților din cadrul Zilelor Alumni din acest an a fost inaugurată cu Gala Alumni UBB, o festivitate de prestigiu în cadrul căreia fiecare facultate a premiat câte un absolvent pentru reușitele sale profesionale deosebite. Această gală a reprezentat un moment de recunoaștere și celebrare a succesului în carieră al absolvenților UBB.

În cadrul Galei Alumni UBB, absolvenții nominalizați au fost distinși cu o diplomă de recunoaștere a performanțelor profesionale. Ei au avut, de asemenea, ocazia să transmită câteva gânduri comunității academice prezente la eveniment. Gazda evenimentului, conf. univ. dr. Alexandra Muțiu, prorector responsabil de portofoliul Alumni, a subliniat în discursul său importanța conexiunilor umane: „Oamenii au nevoie de oameni pentru a crește, atât profesional cât și personal”.

Activități din cadrul evenimentului

Pe 17 mai, absolvenții premiați s-au întors în facultățile de unde au absolvit, participând la o serie de evenimente precum mese rotunde, conferințe, workshopuri, biblioteci vii, întâlniri de tip „meet your future self” și sesiuni AlumniTalks. În aceste cadre, ei și-au împărtășit experiențele de viață și carieră, oferind studenților inspirație și motivație pentru a aspira la obiective profesionale înalte.

Activitățile Zilelor Alumni 2024 s-au încheiat cu evenimente sportive și un cross organizate sâmbătă, 18 mai, în parcul Iuliu Hațieganu. Aceste activități au fost coordonate de Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor și au atras un număr mare de participanți, creând o atmosferă energizantă și competitivă.

Universitatea Babeș-Bolyai își exprimă recunoștința față de toți cei care au participat la evenimentele organizate, în special față de absolvenții care au călătorit din alte țări și orașe pentru a fi prezenți la Cluj-Napoca cu ocazia Zilelor Alumni. De asemenea, mulțumiri speciale sunt adresate reprezentanților Rectoratului și facultăților UBB pentru sprijinul acordat în organizarea și desfășurarea cu succes a acestui eveniment remarcabil.

 

Sursa foto: NewsUBB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here