În ultimele două zile 11 mașini au derapat în afara carosabilului și nu au mai reușit să plece, în zona stațiunilor montane din Cluj, în zilele de 7 și 8 ianuarie. S-a solicitat intervenția voluntarilor Rescue 4×4.

„Raportare incidente 7 si 8 ianuarie 2021. Voluntarii Rescue 4×4 au intervenit în zona Buscat/ Băișoara și au oferit suport unui număr de 11 autoturisme care au ajuns în afara carosabilului sau nu au mai reușit să pornească. Mulțumim și celor care au oferit on-site suport în rezolvarea incidentelor și vă reamintim că vă stăm la dispoziție în mod gratuit la numarul de telefon 03 7777 9000 sau R44.ro”, au declarat voluntarii Rescue 4×4.

Rescue 4×4 reprezintă un serviciu public gratuit de salvare, recuperare și intervenții în cazul existenței situațiilor speciale și de urgență.

Rescue 4×4 este o platformă de sine stătătoare ce dorește să îi pună în legatură pe cei ce au avea nevoie de asistență cu comunitatea pasionaților de off-road din România. Membrii Rescue 4×4 sunt înscriși voluntar în sistem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here