Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău

Din cauza pandemiei, Vlăduța Lupău a trebuit să își anuleze concertul de Crăciun de la Teatrul Național din Cluj-Napoca. În schimb, interpreta și-a transformat livingul în platou de filmare. Cântăreața a împărtășit cu fanii de pe Instagram imagini cu platoul de filmare improvizat.

“Sper să apuc să fac story-uri, pentru că o să fie o mare nebunie. Livingul nostru se transformă într-un platou!”, explică aceasta, în timp ce prezenra decorul casei sale.

Pe lângă momentele grele pe care orice artist le are în această perioadă, artista a trebuit să se lupte și cu virusul, dar din fericire acum este bine și este pregătită să le facă o surpiză fanilor săi.

„Cu regret vă spun că în acest an NU “Vin acasă de Crăciun. Spectacolul meu, care este deja o tradiție, în acest an nu ne va da ocazia să ne revedem, așa cum s-a întâmplat în ultimii cinci ani la TNC. Îmi este dor, tare dor de emoțiile acestui concert, de toată munca lui, de repetiții, de întâlnirea cu dvs și bineînțeles de aplauze Totuși, vă port în suflet și curând vă prezint surprizele mele pentru voi”, a mai spus aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here