O nouă ediție a Târgului Produs de Cluj se va desfășura în perioada 30 iulie-9 august, în intervalul orar 10:00-22:00, locația concretă fiind parcarea complexului comercial VIVO!

La această manifestară expozițională vor fi prezenți 20 de artizani clujeni și producători locali. Aceștia vor expune publicului preparate din carne, lapte, uleiuri presate la rece, diverse sortimente de prăjituri, dulcețuri naturale, fructe și legume de sezon; și zacuscă.

Târgul Produs de Cluj este organizat Consiliul Județean, care a luat toate măsurile pentru desfășurarea evenimentului conform regulilor în vigoare, comunitatea clujeană fiind ferită de riscul infectării cu COVID -19.

Nu vor lipsi nici standurile destinate produselor cosmetice și de îngrijire personală, bijuteriile de tip handmade, obiectele de marochinărie și costumele tradiționale românești.

Așa după cum am mai afirmat în repetate rânduri, menirea administrației județene nu constă doar în a repara sau moderniza drumuri, spitale și școli. Pentru a avea bugetele necesare susținerii sănătății, educației și infrastructurii, este obligatoriu să avem în vedere factorul economic, indiferent dacă este vorba despre întreprinderi cu mii de angajați sau despre categoria micilor meseriași și producători locali. În spiritul politicilor liberale, administrația clujeană sprijină de ani buni acei întreprinzători care demarează afaceri de familie, facilitându-le accesul pe piață, mediatizarea și promovarea. Acum, în condiții speciale, am ales să organizăm târgul nostru într-un loc special, cu o participare redusă, pentru a respecta reglementările în vigoare privind limitarea riscului de răspândire a virusului COVID-19, astfel ca atât expozanții cât și vizitatorii să fie în siguranță.” –  Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj

 

Andreea Cordoș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here