Trofeul pentru care se luptă Universitatea Cluj să îl câștige, va ajunge tocmai sâmbătă, 13 mai, la Iulius Mall, în intervalul orar 11:00 – 19:00. Suporterii vor avea oportunitatea de a se fotografia cu trofeul, dar și cu Miodrag Belodedici, ambasador al Cupei României Betano.

 

Reamintim, că Universitatea Cluj va juca finala cu deținătoarea trofeului din ediția precedentă, Sepsi OSK. Partida e programată miercuri, 24 mai, de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal din Sibiu. Biletele destinate publicului general din Sibiu au fost epuizate în câteva ore. Singurele bilete rămase sunt pentru fanii celor două echipe, iar vânzarea acestora se realizează prin intermediul celor două cluburi.

 

ISTORIA CUPEI

Cupa României este cea mai amplă competiție din țara noastră, cu o vechime de 90 de ani, datând din 1993. De remarcat, că până în momentul de față, doar 10 finale s-au jucat în afara capitalei.

La capitolul trofeelor câștigate, FCSB e lider (23), urmată de Rapid București și Dinamo București, fiecare cu 13 cupe cucerite. Universitatea Cluj a câștigat o singură dată cupa,  pe 11 iulie 1965, când s-a impus cu 2-1 împotriva formației Dinamo Pitești (denumirea lui FC Argeș în acea perioadă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here