Corvinul Hunedoara primește vizita tinerilor de la Academia Viitorul Cluj, în penultima etapă a sezonului regulat, în 18 martie, de la ora 15:00, pe arena „Michael Klein”.

 

Viitorul Cluj se află pe poziția a 8-a a clasamentului din Seria a 9-a, cu doar 13 puncte în cele 16 partide disputate, în timp ce formația desub furnale” e lider autoritar la toate capitolele, având 46 de puncte cu un atac puternic, ce a înscris nu mai puțin de 53 de goluri.

În ultimul duel direct, Corvinul a învins la limită, pe Stadionul Dan Anca din Cluj-Napoca, cu scorul de 1-0, grație unicului gol marcat de Marius Coman de la punctul cu var, după o intrare dură a apărătorului clujean la Marius Chindriș, căpitanul echipei adverse.

În cele 7 partide directe s-au marcat 25 de goluri, iar Corviniștii s-au impus în toate meciurile, încasând doar 4 goluri.

Antrenorul alb-albaștrilor, Florin Maxim, are 2 titulari absenți în jocul de mâine, mai exact Antonio Vlad și Alexandru Neacșa nu vor putea fi apți de joc, în urma unor accidentări.

 

Forma ambelor echipe în ultimele 5 etape!

 

Corvinul Hunedoara – ACS Târgu Mureș 1898 (1-0)

Unirea Ungheni – Corvinul Hunedoara (0-3)

Corvinul Hunedoara – Unirea Alba-Iulia (3-0)

Sănătatea Cluj – Corvinul Hunedoara (2-9)

Corvinul Hunedoara – Metalurgistul Cugir (4-0)

 

Viitorul Cluj – Metalurgistul Cugir (2-0)

ACS Târgu Mureș 1898 – Viitorul Cluj (2-1)

Viitorul Cluj – Avântul Reghin (0-0)

Unirea Ungheni – Viitorul Cluj (3-2)

Viitorul Cluj – Ocna Mureș (3-0)

 

Aici puteți urmări rezumatul ultimei întâlniri directe !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here