În ultimii ani, din ce în ce mai multe filme și seriale care au la baza lor personaje din jocuri video devin din ce în ce mai populare în rândul copiilor și adolescenților. Cele mai cunoscute filme de acest gen sunt Sonic the HedgehogDetective Pikachu, și Wreck-It Ralph.

În următorii doi ani, fanii jocurilor video vor primi din ce în ce mai multe ecranizări ale personajelor preferate. Printre titlurile promise de companiile producătoare se numără Uncharted, The Last of Us, Metal Gear Solid, Mortal Kombat și Resident Evil.

Mortal Kombat – 23 aprilie 2021

Încă de la lansarea trailer-ului, fanii jocurilor Mortal Kombat au fost nerăbdători să vadă cum v-a adapta regizorul Simon McQuoid  franciza jocurilor într-un lungmetraj. În ciuda ecranizărilor film.

Filmul v-a fi lansat în cinematografe și pe HBO Max la data de 23 aprilie 2021.

Resident Evil: Welcome To Raccoon City – 24 noiembrie 2021

Până în ziua de azi, au fost lansate șapte filme Resident Evil, încă din 2002 de când Paul W.S. Anderson și Milla Jovovich au început filmările pentru primele filme ale seriei. Pe parcurs, seria de jocuri video și-a schimbat direcția, devenind orice altceva mai puțin povestea survival horror cu care fanii se obișnuiseră. Însă, noul film va fi o adaptare mult mai de încredere a primelor două jocuri video din franciză.

Filmul va debuta pe marile ecrane în 24 noiembrie 2021. De asemenea, cei de la Netflix lucrează la două serii noi Resident Evil, dintre care una va fi live-action, iar cealaltă anime.

Uncharted – 18 februarie 2022

După mulți ani de așteptare este aici! Filmul Uncharted va apărea pe ecrane la începutul anului 2022. În rolul principal îl avem pe Tom Holand, care-l va juca pe protagonistul seriei de jocuri Nathan Drake.

Sonic The Hadgehog 2 – 8 aprilie 2022

După ce primul film a strâns o sumă admirabilă la box office și a ajuns unul dintre cele mai de succes filme din 2020, ariciul Sonic își va face apariția din nou pe marile ecrane.

Halo (TV Series) – 2022

Dragi fani ai personajului Master Chief, suntem bucuroși să vă anunțăm că acesta a primit propriul serial! În 2022, Pablo Schreiber va îmbrăca armura lui Master Chief și va lupta cu amenințarea extraterestra Covenant.

Serialul va fi publicat de serviciul de streaming Paramount+ în anul 2022.

Acestea sunt filmele și serialele din 2021 și 2022 cărora le cunoaștem data lansări. Aceste date se pot schimba în timp, deci fiți pe fază, deoarece POV21 va publica schimbările acestea îndată ce se vor întâmpla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here