În weekendul 25-26 mai, Cluj-Napoca se transformă într-un adevărat teren de joacă urban, găzduind evenimentul Urban Playfield. Acest festival sportiv și recreativ aduce împreună o varietate impresionantă de activități și surprize. Străzile Universității și Mihail Kogălniceanu vor fi transformate într-un veritabil teren de joacă urban, unde iubitorii de sport și distracție de toate vârstele sunt invitați să participe.

Pe parcursul celor două zile, participanții vor avea ocazia să se bucure de o gamă largă de sporturi și activități, potrivite atât pentru cei care caută să facă mișcare, cât și pentru cei care vor să se relaxeze. Câteva dintre acestea sunt: tenis, baschet, volei, biliard cu piciorul, forbal, tenis de masă etc.

Pe lângă activitățile sportive, Urban Playfield va include și zone special amenajate pentru relaxare și socializare. De asemenea, vizitatorii vor putea savura diverse preparate culinare și băuturi răcoritoare. Programul evenimentului este completat de antrenamente interactive și concursuri, care vor pune la încercare abilitățile participanților și le vor oferi șansa de a câștiga premii atractive. Demonstrațiile oferite de cluburile locale vor aduce un plus de spectacol și inspirație.

Urban Playfield promite și multe alte surprize, printre care animațiile stradale care vor însufleți zonele pietonale de pe Strada Universității și Strada Mihail Kogălniceanu.

Programul complet aici

Sursă foto: Facebook 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here