Prima ediție a festivalului va avea loc în anul 2024.

UNTOLD, brand românesc născut la Cluj, devine partenerul cheie în entertainment al orașului Dubai, cea mai modernă și inovativă destinație din lume!

Două recorduri mondiale la UNTOLD Dubai!

Pentru a lansa oficial Festivalul din Dubai, UNTOLD a făcut echipă cu Armin Van Buuren, DJ-ul de renume mondial care va pregăti un spectacol în direct de pe Burj Khalifa, pentru a doborî două recorduri mondiale: un show live la cea mai mare înălțime realizat vreodată pe cea mai înaltă clădire de pe planetă, precum și folosirea în timpul show-ului a celui mai mare ecran LED din lume.

Unde va avea loc UNTOLD Dubai 2024?

UNTOLD Dubai promite să revoluționeze divertismentul și să se impună ca noua imagine reprezentativă a acestui oraș remarcabil. Festivalul, primul de acest gen în Orientul Mijlociu, va transforma Expo City Dubai, locul unde va avea loc evenimentul, într-o experiență complet captivantă și inovatoare, care va aprinde toate simțurile participanților, potrivit euronews.ro

 Renumit la nivel mondial ca unul dintre cele mai mari și mai impresionante festivaluri din lume, se pregătește să-și facă mult așteptatul debut în luna februarie 2024.

Ia-ți bilet acum!

Susținut de Ministerul Economiei și Turismului din Emiratele Arabe Unite și în parteneriat cu Expo City Dubai, UNTOLD Dubai  este gata să devină o nouă atracție pe harta internațională. Pentru a afla detalii, dar și pentru a-și putea achiziționa bilete, fanii din întreaga lume pot intra pe  Untold – 1st Mega Music Festival din Dubai.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here