Festivalul UNTOLD a ajuns cel mai mare brand românesc de pe TikTok din întreaga lume

Evenimentele din mediul digital organizate în această perioadă au făcut ca numărul de fani ai celui mai mare festival din România, UNTOLD, să depășească toate așteptările. Acesta a devenit cel mai mare în brandul românesc de pe cea mai populară rețea de socializare, TikTok.
În doar câteva zile, contul festivalului UNTOLD de pe rețeaua de socializare TikTok a ajuns la peste 350.000 de urmăritori din întreaga lume. Aici, UNTOLD a depășit 4,5 milioane de like-uri.

Secretele celui mai îndrăgit festival din România pentru a doborî recorduri pe TikTok

Momentele extraordinare surprinse în timpul show-urilor din ultimele 5 ediții de festival, reprezintă cheia succesului al acestui brand fenomen.

Un astfel de exemplu fiind crowd-control-ul lui Timmy Trumpet, care a ajuns la peste 21 milioane de vizualizări.
Pe pagina de TikTok al festivalului, fanii pot găsi momente memorabile, precum cele mai cunoscute piese ale lui Avicii auzite pe Cluj Arena, momentul în care Armin van Buuren își îmbrățișează fanii la UNTOLD, momentul emoționant în care lui acestuia îi dau lacrimile pe scena principală de la Cluj-Napoca. Tot pe pagină se mai pot găsi și cadre spectaculoase cu mainstage-ul și artificiile surprinse din drone.
Remarcabil este faptul că marea majoritate a fanilor UNTOLD de pe pagina de TikTok a festivalului sunt străini din țări precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Franța, Italia, Ungaria.

Conexiunea intensă cu fanii UNTOLD continuă și pe paginile de Facebook, YouTube sau Instagram. În total paginile au strâns peste 750.000 de urmăritori și un reach de peste 4 milioane de utilizatori pe lună.

În contextul în care toate festivalurile au fost amânate pentru anul 2021 din cauza pandemiei, relația și conexiunea cu fanii s-a mutat în mediul digital. Așa a apărut OVERNIGHT, cel mai mare ,,party de acasă”. Aici, de 1 Mai, au petrecut peste 1,2 milioane de oameni din toată lumea.

UNTOLD Sparks of Magic „festivalul pandemic” din 2020

Show-ul de divertisment a fost realizat de UNTOLD în colaborare cu PRO TV și a fost transmis live la PRO TV, dar și pe canalele digitale PRO TV, UNTOLD și NEVERSEA, precum și pe KISS FM.

DJ-i apreciați la nivel mondial, precum și artiști români de top au oferit publicului un spectacol care a trecut de toate ecranele.
S-a cântat, s-a dansat, iar spectatorii au putut să simtă, chiar și virtual, spiritul UNTOLD.
Aproape 1 milion de oameni din întreaga lume au urmărit emisiunea SPARKS OF MAGIC realizată în zilele în care ar fi trebuit să se desfășoare ediția a șasea a festivalului UNTOLD.
Mai mult, în cele 4 zile fanii au putut urmări transmisiunile show-urilor, în premieră, ale unor artiști care au urcat în cei 5 ani pe mainstage-ul festivalului.

Pe canalul de YouTube al festivalului, fanii au urmărit live seturi în premieră ale unor artiști ca Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack, KYGO, Don Diablo, Timmy Trumpet, Bastille și mulți alții. Pe toată perioada transmisiunii, fanii au interacționat între ei și au transmis mesaje emoționante artiștilor, dar și prietenilor lor din diferite colțuri ale lumii.

Pentru mai multe știri din Județul Cluj, apasă aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here