Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu”
Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu”

Trăim într-o lume în care oamenii alcătuiesc sistemul, în care motivația este inutilă lipsită de disciplină și mai ales, trăim într-o lume care are nevoie de oameni responsabili care să facă o diferență.

România, deși încercată și trecută prin ape tulburi la aceste capitole, reușește să exceleze într-un domeniu atât de necesar precum Medicina și Farmacia.

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca se clasează în primele 1.000 universități din lume (conform World University Rankings 2021), fiind chiar și pe podiumul României pe locul al doilea.

Aceasta performanță aduce Clujul pe loc de cinste la nivel național și mondial. În topul menționat sunt incluse 13 universități dintre care trei sunt din Cluj-Napoca: Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică.

Prof. univ. dr. Anca Dana Buzoianu, rectorul Universității de Medicina si Farmacie ,,Iuliu Hațieganu” declară, referitor la această reușită: ”UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca este listată pentru prima dată în acest clasament și ne bucurăm că am intrat direct pe poziția a doua în topul universităților din România. Aceste performanțe înscriu universitatea noastră în elita universităților europene, dar și de la nivel mondial. Pe lângă prestigiul câștigat, o astfel de recunoaștere internațională ne motivează și ne responsabilizează să menținem și chiar să ne depășim standardele”.

Mai mult decât atât, astfel se afirmă încă o dată că acolo unde există disciplină și devotament rezultă excelență, iar topul acesta recompensează deosebit munca grea, studiul constant și dorința de a fi cea mai bună variantă a ta în domeniul ales să îl practici.

Autor: Istrate Andreea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here