Universitatea Cluj a întâlnit liderul Superligii, Farul Constanța, în penultima etapă regulată a campionatului. „Studenții” au reușit să se impună categoric în fața acestora, sub privirea a aproximativ 10.000 de clujeni, cu scorul de 2-0. Aceștia au dominat categoric și chiar surprinzător, având un joc excelent în fața trupei lui Hagi.

 

„U” a început ofensiv partida, încercându-l pe goalkeeperul „marinarilor”, cu șuturi puternici din interiorul careului. În minutul 22 al partidei, Chipciu șutează, balonul este deviat de Borza și lovește bara porții lui Aioani. Thiam centrează în careu, mingea  este deviată și îl lovește în mână pe apărătorul Artean.

 

PENALTY PENTRU UNIVERSITATEA CLUJ!

Cătălin Popa dictează penalty după ce a analizat faza cu ajutorul VAR. Golgheterul Universității, Thiam, execută lovitura de la 11 metri, dar portarul Aioani se opune balonului. Atacantul de la U” Cluj ajunge la minge și trimite încă o dată la poartă, însă portarul constănțenilor are o nouă paradă de remarcat.

În minutul 39‘, Cluj Arena răsună după ce Gomes șutează la poarta constănțenilor, iar portarul respinge, dar Bic este primul jucător care ajunge la balon și înscrie cu un șut puternic.

 În repriza secundă a început mai ofensiv echipa lui Hagi, care a atacat constant poarta Universității Cluj, prin Alibec și Munteanu, dar în ambele ocazii, mingea nu a putut trece de ofensiva ardelenilor. În minutul 58′, tabela s-a majorat pentru studenți, mijlocașul Remacle profitând de greșeala adversarilor, a preluat balonul ca mai apoi să intre în careu și totodată să îl învingă pe Aioani.

După majorarea tabelei, Farul Constanța a încercat să marcheze golul de onoare, dar băieții lui Ioan Ovidiu Sabău au blocat toate mingile trimise spre poarta lui Gorcea.

 

Marcatori:

39′ Bic O.

58′ Remacle M.

Cartonașe galbene:

1′ Simion G.B

34′ Munteanu L.

57′ Filip L.

71′ Thiam M.

88′ Chipciu A.

Echipele de start:

U CLUJ (5-3-2): Gorcea – Oancea, Pițian, Miron, G. Simion, Chipciu (cpt.) – Bic, Remacle, Nistor – J. Gomes, Thiam
REZERVE: Iliev – Goranov, Ispas, Pires, I. Filip, Fl. Ilie, Ad. Bălan, I. Stoica, Haită
ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

FARUL (4-3-3): Aioani – M. Popescu, Larie, Artean, Borza – Băluță, Nedelcu, Grameni – Alibec, L. Munteanu, Sali
REZERVE: Buzbuchi – Sîrbu, G. Henrique, Kiki, Grobry, Morar, Casap, Mazilu, I. Cojocaru
ABSENT: Mateus (suspendat)
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here