„U” Cluj și FC Argeș au fost echipele care au încheiat prima etapă din play-out, luni seara, pe Cluj Arena. „Șepcile Roșii” s-au impus cu scorul de 2-0 și astfel în urma celorlalte rezultate, ardelenii au urcat până pe locul al 3-lea cu 20 de puncte, la doar 3 de prima clasată, Universitatea Craiova 1948.

 

Primele 30 de minute ale partidei a fost lipsită de ocazii importante pentru ambele echipe, dar spre bucuria fanilor, în minutul 33, „studenții” ar fi putut obține un penalty după o centrare a lui Martic în careu, la care apărătorul argeșenilor, Marius Constatin, a respins balonul cu mâna. Centralul partidei a așteptat decizia din camera VAR, dar nu a acordat lovitură de la 11 metri.

La ultima fază a primei reprize, Chipciu a pătruns în careu, dar nu a reușit să treacă de goalkeeperul din Trivale, însă balonul ajunge la Remacle și înscrie fără mari emoții.

Repriza secundă a fost asemănătoare cu primele 45 de minute la numărul de ocazii periculoase. În minutul 63, Universitatea își putea dubla diferența prin atacantul Thiam, care a trecut printre 2 adversari, dar în cele din urmă nu a reușit să-l învingă pe Micle. De-abia în minutul 73, alb-violeții au avut prima mare ocazie de a înscrie prin Calcan, care a reușit să își dribleze adversarii, însă portarul Gorcea a parat spectaculos.

La ultima fază a partidei, cei 2 intrați recent pe teren, Oancea și Bălan au reușit să recupereze mingea care mai apoi a sărit la Tescan și a pus punct partidei, cu un șut puternic la colțul lung, tabela modificându-se în 2-0.

 

Marcatori:

45′   M. Remacle

90 D. Tescan

 

Cartonașe galbene:

90  A. Jakolis

 

Echipele de start:

Universitatea Cluj: Gorcea – Martic, Pițian, Miron, Chipciu – Remacle, G. Simion, I. Filip, Bic – J. Gomes, Thiam

Rezerve: P. Iliev, Goranov, Ispas, Oancea, Nistor, Fl. Ilie, Ad. Bălan, Tescan, Haită

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

 

FC Argeș: Micle – Dobrosavlevici, Turda, M. Constantin, Rizzi – Meza Colli, Njike – Tofan, Calcan, Koubemba – Garita

Rezerve: Straton – Jakolis, Brendon, Mimito Biai, G. Crețu, Moisie, Boubacar, Jobello, Târcoveanu

Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Arbitru: Horia Mladenovici / Asistent : Radu Ghinguleac / Asistent : Bogdan Gheorghe / Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs / Arbitru VAR: Vlad Bârleanu / Observator : Zoltan Szekely

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here