Universitatea Cluj va înfrunta pe UTA Arad în semifinalele Cupei României, joi, 27 aprilie, de la ora 19:00. Cele 2 echipe se vor duela pe Cluj Arena, acolo unde autoritățile locale au reușit să schimbe gazonul și să-l pregătească la un nivel ridicat.

 

Va fi pentru a patra oară în acest sezon, când cele 2 formații se întâlnesc direct. „Șepcile Roșii” fiind fără victorie în precedentele trei dueluri, UTA impunându-se de două ori.

Pe banca „Bătrânei Doamne” va debuta Mircea Rednic, noul tehnician al arădenilor, după ce a fost demis Laszlo Balint, în urma rezultatelor negative, iar ultima etapă din deplasare a fost fatală, scor 2-1 pentru Chindia Târgoviște.

De remarcat:

  • U Cluj nu a pierdut niciun meci în 2023 pe Cluj Arena.
  • UTA nu a învins în deplasare în acest an. Alb-roșii au pierdut 5 din cele 8 partide jucate în deplasare.
  • Balint a plecat de la UTA, chiar înaintea meciului de la Cluj-Napoca.
  • Echipa antrenată de Ovidiu Sabău a obținut două victorii în ultimele două meciuri.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca va mobiliza peste 250 de jandarmi, pentru gestionarea acestui important eveniment sportiv, în scopul desfășurării în siguranță a partidei de fotbal, pentru protejarea vieții, sănătății și integrității corporale a tuturor participanților – suporteri, jucători, arbitri și staff-uri tehnice, au comunicat cei de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj.

 

I. Sabău: Mă aștept la un public numeros, sper să vină să ne încurajeze, iar noi să nu îi dezamăgim!

Sper să fim așa cum trebuie, să pregătim bine meciul, iar jucătorii să-și dorească foarte mult calificarea în finală. Ne bucurăm că am revenit acasă, avem un gazon aproape perfect, arată super, chiar am fost acum jumătate de oră pe el. E excelent, se poate juca fotbal, intrăm pe teren de la ora 19, vom avea și foarte, foarte mulți suporteri alături de noi mâine, așa că avem toate condițiile să ne calificăm. Sper să-și dorească foarte mult jucătorii, pentru că totuși  e o performanță. Nu cred că mai e nevoie să discut cât de important este, dar contează foarte mult cât de mult își doresc jucătorii și înțeleg ce înseamnă o astfel de finală, cât de importantă este pentru ei ca imagine și pentru performanțele lor.”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la conferința premergătoare meciului cu UTA Arad.

Prețul biletelor !

Peluză -20 lei

Tribuna 2, Inel 2 -30 lei

Tribuna 2 CENTRAL -35 lei

Tribuna 1 INEL 2 -35 lei

Tribuna 0 -55 lei

VIP ETAJ 4 -110 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here