Universitatea Cluj a transferat unul dintre cei mai buni marcatori români din sezonul trecut

U Cluj a ajuns la un acord cu atacantul echipei Chindia Târgoviște, formație ce a retrogradat sezonul acesta în liga secundă. Atacantul de 27 de ani a ajuns la Cluj-Napoca și a semnat în această zi.

 

Pe lângă Chindia, Daniel Popa a mai jucat de-a lungul carierei la Dinamo, FC Botoșani și Daejon Hana (Coreea de Sud). În sezonul recent încheiat, Daniel Popa a bifat 38 de partide, în care a reușit 10 goluri și 4 pase de gol.

Daniel Popa: În primul rând am venit aici pentru suporteri. Universitatea are o galerie extraordinară. Am fost convins și de oamenii din conducere, care m-au dorit foarte mult. Sper ca suporterii să fie alături de noi începând cu noul sezon, să vină în număr cât mai mare la stadion, așa cum o fac de obicei. Îmi doresc mult să ne susțină pentru că vom da totul pentru a face un sezon bun. Scopul meu este să îmi ajut echipa să își îndeplinească obiectivele.

În sezonul recent încheiat, Daniel Popa a fost golgheterul Chindiei Târgoviște, dar și unul dintre cei mai buni marcatori români din Superliga cu 9 goluri marcate. De remarcat este faptul că toate 9 goluri înscrise de Daniel Popa au fost din acțiune.

Valoarea curentă de piață:

€700k

DATE DESPRE JUCĂTOR

Poziția principală: Atacant
Numele în țara de origine: Daniel Iliuță Popa
Data naşterii:14 iulie 1995
Locul naşterii: Pietroșița 
Vârstă:27
Înălțime:1,86
Cetățenie: România
Poziție: Atac – Centru-Înainte
Picior: Dreapta
Clubul actual: Universitatea Cluj

Meciuri în Superliga: 209

Trofee câștigate: Cupa Ligii (alături de Dinamo în sezonul 2016/2017)

Goluri marcate în Superliga: 57

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here