Sursă fotografie: FC Unirea Dej/Facebook

 

Unirea Dej a obținut recent o perfomanță istorică, calificându-se în play-off-ul Ligii a 2-a, având posibilitatea de a deveni a treia echipă din județul Cluj care să participe în SuperLiga României, alături de CFR Cluj și Universitatea Cluj.

Echipa din Dej a terminat sezonul regulat al Ligii a 2-a pe locul 4, reușind astfel să se califice în play-off-ul ligii secunde, alături de echipe precum Oțelul Galați, CSA Steaua București sau Dinamo București, echipe cu renume în fotbalul românesc.

În ultimul meci din sezonul regulat, baieții antrenați de Dragoș Militaru, în vârstă de doar 33 de ani, au remizat la Slatina, împotriva celor de la CSM Slatina, scor 1-1.

A fost sărbătoare pe stadionul de la Slatina, imediat după ce meciurile contracandidatelor la play-off s-au terminat, ultimele minute ale anumitor partide fiind trăite de jucători și de stafful tehnic pe teren, cu telefoanele în mână.

Reacția lui Dragoș Militaru, antrenorul Unirii, desemnat cel mai bun antrenor din acest sezon al Ligii a 2-a

Militaru se află la cea mai importantă bornă din cariera sa de până acum. Rezultatul obținut de tânărul antrenor este cu atât mai impresionant, având în vedere faptul că nu a mai avut experiență de antrenorat în trecut, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a fost desemnat ca fiind cel mai bun antrenor din divizia secundă.

,,Îmi vine să cred că suntem în play-off, am sperat tot timpul! Sunt fericit pentru noi, pentru băieți, pentru că am luptat pentru lucrul acesta încă de vara trecută, nu știu cine credea. Tot timpul am vrut asta, ne-am zbătut cu noi, cu mintea noastră să credem asta și cred că merităm să fim acolo, să ne batem pentru visul nostru.” a spus Militaru, imediat după sfârșitul meciului de la Slatina.

Prima provocare din play-off, Steaua

Primul meci din play-off al echipei dejene va avea loc, astăzi, 16 martie, la București, pe Stadionul Ghencea, împotriva Stelei, de la ora 18:00.

Sursă: Liga 2 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here