Un ofițer de poliție din Dej, județul Cluj, s-a împușcat în cap, la puțin timp după ce intrase în tură. Momentan nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a încercat să-și curme viața în acest sens, iar o anchetă este în curs, informează Adevărul.ro

 

Incidentul a avut loc, luni, 31 octombrie, imediat după ce ofițerul intrase în tură, scrie Dejeanul. În momentul în care a intrat în camera armelor pentru a ridica pistolul, bărbatul s-a împușcat în cap.

 

Totul s-ar fi întâmplat de față cu un coleg care tocmai ieșea din tură, acesta nereușind să îl oprească pe polițist în a se împușca. Acum, polițistul se află în comă la Spitalul Municipal Dej, medicii fiind rezervați în legătură cu starea sa de sănătate.

 

Potrivit Dejeanul, polițistul are 40 de ani și în trecut a mai lucrat la alte secții rurale din județul Cluj, de curând fiind pus sub cercetare disciplinară de către fostul comandant, Marton Elek.

 

Între timp, fostul comandant al Poliției din Dej a fost reținut de DNA chiar pentru modul în care își trata subalternii, pe care obișnuia să-i umilească.

 

„La data 31 octombrie, în jurul orei 7.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare.

 

În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

 

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, au informat reprezentanții Poliției Cluj.

Sursa: Adevărul , Dejeanul

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here