În noaptea de luni spre marți , în comuna Luna de Sus, județul Cluj , un incendiu a izbucnit într-o gospodărie din localitate.Pompierii Punctului de Lucru Florești, a Detașamentului 2 Cluj Napoca și a Gărzii de Intervenție Gilău au intervenit pentru stingerea focului și împiedicarea propagării mai departe.

 

„Apelul de urgență a venit în jurul orei 2:20, iar pentru stingerea incendiului au fost dislocate trei autospeciale de stins incendii și preventiv, un echipaj SMURD. La fața locului au găsit o copertina cu o suprafață de aproximativ 80 mp cuprinsă în întregime de flăcări, care se extinseseră la gardul unui depozit de materiale din apropiere, precum și la o stivă de paleți încărcați cu cărămizi din curtea acestuia”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Potrivit pompierilor aflați la fața locului,operațiunile de intervenție au durat mai bine de două ore, descoperind, ulterior , faptul că incendiul ar fi fost provocat de un aparat electrocasnic defect. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma incendiului.

Surse : Ziua De Cluj , ISU Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here