Incidentul a avut loc pe strada Senină din Cluj-Napoca, unde un bărbat de cetățenie americană era bănuit că și-a sechestrat soția. Ulterior, femeia a scăpat, iar vecinii au sunat la 112.

 

Trupele SAS au ajuns la fața locului pentru a negocia cu bărbatul, totuși fără succes.

Individul s-a urcat pe casă cu o lingură în mână, scena fiind desprinsă parcă dintr-un film.

Americanul în vârstă de 30 de ani, care locuiește de ceva vreme în România, ar fi avut un conflict cu soția de trei ani mai tânără

Potrivit autorităților, individul ar fi sechestrat-o pe femeie și a devenit violent. Terorizată, femeia a strigat după ajutor, iar vecinii au sunat la 112.

La sosirea trupelor speciale de intervenție, bărbatul a urcat pe acoperiș, cu o lingură în mână și cu un borcan din care mânca.

De aici, intervenția a luat o turnură amuzantă. După ce luptătorii SAS au urcat pe casă după el, scandalagiul, îmbrăcat într-un halat mov a fugit pe partea cealaltă a acoperișului, de unde a încercat să sară.

S-a răzgândit totuși, iar în momentul în care un luptător de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale era aproape să-l prindă, acoperișul de sub cei doi a cedat, căzând în podul casei.

În urma căzăturii, nimeni nu a fost rănit grav.

Nu este prima abatere a cetățeanului american, vecinii spunând că a mai făcut scandal în trecut și a vandalizat mai multe mașini.

Soția agresorului a primit îngrijiri medicale la spital, plecând acasă, iar bărbatul a fost internat, urmând a fi supus unor expertize psihiatrice. Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe pe numele bărbatului.

Sursă: ȘtirilePROTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here