Sursă foto: cluju.ro

 

UBB Fest, festivalul ce aduce toți studenții UBB împreuna își deschide porție cu un concert Galactic Monkeys pe data de 5 Mai în Zazen de la ora 20:00.

Festivalul organizat de OSUBB se află la ediția a X-a și se desfășoară pe perioada 5-14 Mai. Acesta va avea activități culturale, sportive, dar și profesionale pentru a putea îmbina distracția cu educația. Pe timpul zilei participanții se bucură de competiții sportive, workshopuri sau pictură. Urmând ca pe timpul nopții să se distreze la party-uri sau concerte. Anul acesta OSUBB având un artist special, Alex Velea, ce va cânta în 6 Mai la Club NOA.   

„UBB FEST este cel mai mare festival studențesc din Cluj-Napoca, implicând activ mii de studenți și tineri, în special din cadrul UBB, prin metode atractive de petrecere a timpului liber. Activitățile sunt non-formale, fiind împărțite pe trei mari departamente: profesional, sportiv și cultural”, conform UBB Fest.

OSUBB este o organizație non-guvernamentale condusă de studenți ai UBB. Dorința lor este să ofere cele mai plăcute activități pentru participanții săi. UBB Fest, dar și alte proiecte înființate de aceștia precum JSU (Junior Summer University) au la bază dezvoltarea aptitudinilor studenților.

prin întreaga noastră activitate din sfera extracurriculară , dorim să le oferim studenților din UBB posibilitatea de a participa la proiecte și evenimente relevante, prin care își pot îmbunătăți competențele și aptitudinile, atât pe plan profesional, cât și personal”, așa cum punctează site-ul organizației.

Mai multe informații legate de bilete si înscrieri se găsesc pe UBB Fest

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here