Universitatea Cluj va juca împotriva celor de la FC Botoșani, pe Cluj Arena, în 25 februarie, de la ora 17:00, într-un meci din etapa a 27-a din Superliga României, anunță LPF.

Meciul poate fi vizionat pe Prima Sport, Digi Sport și Orange Sport.

Anunțul vine după ce  ultimul meci în care ,,șepcile roșii” au fost gazde, s-a jucat la Mediaș, pe Stadionul Gaz Metan, datorită condițiilor proaste de joc de pe Cluj Arena, gazonul stadionului aflându-se într-o stare proastă.

Conform Actual De Cluj, Primăria Municipiului Cluj-Napoca ar fi primit 2 oferte la licitația privind înlocuirea gazonului, lansată pe 11 februarie. Eco Garden Construct și asocierea Garden Center Grup – Hendriks Sport Development BV -Ro Verde Landscaping sunt firmele care au depus licitații la oferta în valoare de 3,2 milioane lei a municipalității.

În prezent procedura este în faza de evaluare a calificării și a ofertelor tehnice cu termen limită 11 mai, mai prezicează sursa.

Până la următorul meci acasă, ,,Studenții” lui Sabău vor juca mâine, 17 februarie, la Târgoviște, împotriva Chindiei, de la ora 17:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here