Studenții au pierdut în cea de-a 3-a etapă a play-out-ului, împotriva celor de la U Craiova 1948, la Mediaș, scor 1-3. Oltenii au reușit să marcheze cele 3 goluri în doar 22 de minute.

 

Prima repriză a fost de coșmar pentru Șepcile roșii, din pricina faptului că în minutul 7 al partidei, tabela indica scorul de 2-0 pentru oaspeți. 20 de minute a mai durat până la înscrierea celui de-al 3-lea gol și totodată hat-trick pentru Chițu.

Repriza secundă a început cu 2 schimbări pentru formația condusă de Ovidiu Sabău, Remacle fiind înlocuit de Fulop, respectiv Simion înlocuit de Oancea. În minutul 49, Oancea a avut oportunitatea de a înscrie prin pasa lui Gomes, dar portarul oltenilor, Gurău, a reușit să respingă balonul. Alb-negri au rămas în inferioritate numerică după doar 5 minute de la startul reprizei a 2-a, apărătorul Miron, fiind eliminat după o intrare dură asupra lui Bahassa.

Minutele de prelungire au adus și golul de onoare pentru ardeleni, când Duarte a deviat mingea spre poartă, după un șut de la distanță a lui Alexandru Chipciu.

Astfel, Universitatea Cluj pierde a 2-a partidă consecutivă în play-out și se află în momentul de față pe locul 5 în clasament, cu 20 de puncte. Următoarea partidă are loc la Ploiești, împotriva celor de la Petrolul, în 16 aprilie, de la ora 18:15.

Echipele de start

Universitatea Cluj: Gorcea –  Martic, A. Miron,  Ispas, Chipciu – Remacle,  G. Simion,  Bic,  D. Nistor –  Thiam,  Ze Gomes
Rezerve:  Iliev,  I. Stoica,  Haită, Tescan,  I. Filip,  Fl. Ilie,   Goranov,  Oancea, Fulop
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

FCU Craiova: I. Gurău -R. Negru,  A. Duarte, Henriques, Mascarenhas  –  Asamoah, Dr. Albu – Piccolomo,  Bauza, Bahassa – Chițu
Rezerve:  R. Popa, Huyghebaert, ,  J. Ibrahim,  G. Ganea, I. Zamfir, M. Ilie,  Sidibe,  M. Ciobanu, Blănuță
Antrenor: Nicolo Napoli

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here