U Cluj întâlnește în ultimul meci din grupa C a Cupei României pe FC Rapid București, jocul disputându-se pe Cluj Arena.

Atât U Cluj cât și FC Rapid au nevoie de o victorie pentru a se califica în sferturile cupei. În cazul unui rezultat de egalitate, Universitatea va depinde de scorul dintre Farul Constanța și CFR Cluj.

În clasamentul campionatului, Rapid se află pe locul al treilea cu 33 de puncte, pe când echipa din Cluj are doar 18 puncte.

Meciul va fi miercuri de la ora 20:00, iar clujenii sunt așteptați să vină la meci în număr cât mai mare pentru a susține echipa în drumul spre calificare. Duelul dintre cele 2 mari echipe de tradiție va fi atât pe teren, cât și în tribune, datorită galeriilor a ambelor echipe.

Cât costă un bilet?

Biletele în momentul actual se pot cumpăra exclusiv online de pe site-ul bilete.ro, iar în zilele următoare se vor putea cumpăra și fizic de la stadion. Prețul acestora variază de sectorul ales, astfel că :

-Peluza 1 Inel 2 (20 RON)

-Tribuna 2 Inel 2 (30 RON)

-Tribuna 2 Central (35 RON)

-Tribuna 1 Inel 2 (35 RON)

-Tribuna 0 (55 RON)

-Vip Etaj 4 (110 RON)

-Bilet Bussines Lounge (200 RON)

Eugen Neagoe a fost nervos după meciul din campionat dintre Petrolul Ploiești si Universitatea, acesta declarând:

„Chiar am fost penibili, nu mă așteptam să jucăm așa! Să nu poți face 5 pase, să dai mereu mingea adversarului…. nici începător dacă ești, nici dacă vii de la cârciumă, dacă vii direct din club, nu ai voie să faci asemenea prostii. Bine că s-a întâmplat acum, vine vacanța și vrem să punem la punct anumite lucruri. Cu siguranță vor fi măsuri luate! Veți vedea! E foarte greu să te prezinți așa și să ai pretenții. 

Ultimul meci dintre U Cluj și FC Rapid disputat pe Cluj Arena a fost în 4 aprilie 2015, scorul fiind de 1-0 pentru ardeleni, grație marcatorului Castillion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here