Foto: Baschet.ro

U-BT Cluj-Napoca a câștigat într-un mod spectaculos meciul împotriva celor de la SCM U Craiova, cu scorul de 97-94, într-o partidă care a necesitat o repriză suplimentară.

 

După ce au fost conduși cu 15 puncte de către olteni, ,,studenții” au reușit să recupereze și să câștige partida. În următoarea fază a competiției, U-Banca Transilvania va întâlni pe Rapid București.

În prima parte a jocului, craiovenii au avut inițiativa, conducând cu 21-17 la finalul primului sfert. SCM U Craiova a continuat să joace bine și a mers la pauză cu un avantaj de cinci puncte pe tabelă, 36-31. În a doua parte a meciului, jucătorii de la U-Banca Transilvania, în special Meindl, Guzman și Richard, au reușit să revină în joc și să preia conducerea cu 48-49. Craiova a ripostat prin Palmi și Nikolic, ajungând să conducă cu 14 puncte.

Cu toate acestea, clujenii nu au renunțat la meci și au reușit să recupereze din deficit, ajungând la un egal de 84 puncte prin coșul lui Meindl. După 40 de minute de joc, cele două echipe erau la egalitate și s-a intrat în repriza suplimentară. U-Banca Transilvania a reușit să realizeze un parțial de 11-0, cu brazilianul Meindl la finalizare, și în ultimele secunde a izbutit o triplă de efect prin Richard, astfel încât au câștigat partida cu scorul de 97-94.

După meci, antrenorul U-BT, Mihai Silvășan, a declarat faptul că este fericit de rezultat, spunând că acum echipa trebuie să se odihnească și să se pregătească de semifinale:

,,Sunt extrem de fericit pentru această victorie și pentru felul cum am obținut-o. Chiar dacă nu am evoluat prea bine, nu am cedat și am reușit să revenim prin câteva evoluții individuale și printr-o apărare agresivă. Am întors scorul atunci când nimeni nu mai credea. Sunt bucuros pentru felul cum am câștigat. Ne-am calificat, mergem mai departe și vom evolua cu Rapidul în semifinale. Vrem să ne odihnim, apoi să începem să pregătim semifinala. „

Sursă: Monitorul de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here