Campioana României s-a impus vineri, împotriva celor de la SCM Timișoara cu scorul de 74-65, pe teren propriu în etapa 25 a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.  Meindl nu a jucat pentru studenți în acest duel, iar Karel Guzman lipsește din formația clujenilor până la decizia FRB, ca urmare a incidentelor de la Oradea.

 

Ardelenii au un bilanț de remarcat (12-2) și vor juca peste două zile pe BT-Arena de la ora 17:00, când vor primii vizita celor de la Dinamo în etapa cu numărul 24, iar pentru Timișoara urmează o deplasare la Craiova în etapa a 26-a.

Kasey Shepherd și Emi Cățe s-au impus cu 14 puncte, iar Stefan Bircevic i-a urmat cu 10 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive.

Igor Kesar și Edi Petrescu au înscris câte 12 puncte pentru SCM Timișoara, în double figures aflându-se și Eric McClellan care a fost MVP-ul meciului cu 11 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive.

Declarația antrenorului de la U-BT Cluj, Mihai Silvășan, după finalul partidei!

”A fost o victorie clară în fața Timișoarei. Mă bucur că am reușit să câștigăm, era important să o facem, mai ales că veneam după trei înfrângeri la rând. Ne-am dorit să avem intensitate și am reușit acest lucru. În plus, mă bucur că nu s-a accidentat nimeni.”

Clasamentul la zi din Turul Câștigătorilor!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here