Primăria Municipiului Cluj-Napoca oferă transport gratuit atât echipei cât și invitaților de la festivalul TIFF. Transportul va fi gratuit în perioada 9-18 iunie cu ocazia celor 1000 de invitați din peste 10 țări. 

 

Acesta este al doilea an în care parteneriatul cu Primăria Cluj-Napoca îi ajută pe organizatorii TIFF cu transportul gratuit. Festivalul a ajuns la ediția a 22-a unde vor fi prezenți peste 1000 de invitați străini. 

Ne dorim ca experiența participanților la TIFF să fie, totodată, o experiența a vieții a la Cluj. În orașul nostru, valorizăm mobilitatea sustenabilă și calitatea vieții, astfel le oferim tuturor acces la locațiile de filme cu transport gratuit.”, spune primarul Emil Boc.

Inițiativa TIFF, a Companiei de Transport Public Cluj-Napoca și a Primăriei Cluj-Napoca s-a realizat pentru ai ajuta pe invitați și echipa cu deplasarea în timp util la cât mai multe dintre proiecții și evenimentele. Voluntarii vor avea de asemenea gratuitate pe parcursul festivalului. 

TIFF asigură și transportul gratuit la biciclete sau trotinete electrice și mașini electrice oferite de sponsorul Audi, prin partenerul local Autoworld, conform Cluju.ro. 

 

Sursa foto: TIFF

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here