Ești student în Cluj-Napoca sau tocmai te pregătești să începi viața de student la Cluj? Dacă răspunsul este da, trebuie să știi că te așteaptă unii dintre cei mai frumoși ani din viața ta. Viața de student, pe lângă nopți nedormite înainte de sesiune, cafele în miez de noapte și învățat  mai presupune și multă distracție, prieteni noi, petreceri memorabile și ieșiri în oraș pentru socializare. Chiar dacă în momentul actual cluburile sunt închise din cauza pandemiei, încă te poți distra și socializa cu prietenii ieșind la o terasă pentru a savura o pizza, o bere sau un pahar de vin. Ca student trebuie să înveți să-ți gestionezi singur bugetul pentru a nu rămâne cu prea multă lună la sfârșitul banilor. Pentru a-ți ușura viața, am realizat un top 5 tearase din Cluj pentru studenți unde te poți bucura de mâncare și băutură bune la prețuri accesibile dar și de un vibe fain.

Înainte de a vedea topul, mai trebuie să știi că, ca și student în Cluj, beneficiezi de numeroase reduceri prin intermediul cardurilor pentru studenți Studcard și Omnipass. Pentru informații de cum poți obține și tu aceste carduri, accează site-urile acestora.

Caro VintageClub

Amplasat în Piața Muzeului, Caro se află în topul preferințelor studenților din Cluj. Este renumit atât pentru serile de club (înainte de pandemie) cât și pentru preparatele sale delicioase. Aici, prin intermediul Studcard-ului beneficiezi de următoarele reduceri:

 •  1+1 bere Ursus
 •  1+1 shot
 •  1+1 pahar vin
 •  1+1 cafea
 •  1+1 salată
 •  1+1 pizza
 •  1+1 paste

(1+1 înseamnă că la un produs cumpărat primești unul gratuit)

Bistro Viena

Sursa foto: ClujLife

Situat pe strada Matei Corvin, în zona Memorandumului, Bistro Viena este un restuarant cu specific austriac care te face să te simți că iei masa într-o altă țară. Aici te poți delecta seara cu o carafă de vin sau de sangria (500 ml) la doar 15 lei. În plus, odată aprins tavanul de luminițe de deasupra terasei poți face niște poze extraordinare iar în același timp să te bucuri de prestațile artiștilor stradali care cântă la chitară/voce și se alfă adesea în apropierea terasei.

Marty

Marty dispune de 8 restaurante în Cluj-Napoca. Două dintre acestea se alfă în Iulius Mall și VIVO. Folosind studcard-ul aici beneficiezi de următoarele reduceri:

 • 1 Pizza+1 limonadă gratis
 • 1 Burger+1 draft bere 250 ml. gratis
 • 1 paste+1 vin intermezzo gratis
 • 1 salată+1 ice tea gratis

Pizza Acrobatica

Pizza Acrobatica dispune de două locații, în zona centrală respectiv pe Strada Piezișă. Este un restaurant cu specific italian perfect în cazul în care s-au anulat zborurile către Roma. Folosind cardul omnipass, la o pizza comandată primești o bere gratis. De asemenea, la o porție de paste primești gratuit un pahar de prosecco.

La Șes

Ultima locație din topul nostru este Restaurantul La Șes. Dispune de două locații, pe Strada Șesului (obviously) și una în apropiere de Iulius Mall. Aici poți mânca pe săturate fără să dai faliment. Găsești pizza (500-600g) la prețul de 14-18 lei sau dacă ești mai înfometat, pizza XXL (1,7 kg) la 45 lei. De asemenea îți poți comanda meniul zilei ( Felul 1 și 2 + desert) la doar 15 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here