Unde-i bifa, nu e bifa?!  

THE SHOW MUST GO ON

Următorul pe această listă spontană… este… Claudiu Iosif Saraj 

Cum că cine? … Claudiskydragul de el. 

În prezent are 23, dar se apropie ziua lui de nașterepe data de 19 Ianuarie 

Se intitulează ca fiind Creator de Conținut, pasionat de GAMING. 

Cine îl știe pe Claudiu, știe și de ce acest articol începe cu 《 Unde-i bifa, nu e bifa?! 》🤭  

Dacă vrei să afli poveste cu bifafollow CLAUDISKY 

 

 

Ce l-a determinat să se apuce de TikTok?

tiktok

Pe scurt pasiunea pentru arta dramatică.

De când era mic avea o afinitate cu artele dramatice. „Îmi plăcea să mă exprim, să experimentez roluri noi, și să îmi expun ideile și viziunile pe scena. O data cu digitalizarea omenirii, am căutat această pasiune în online, știind că e de viitor. Am încercat pe Vine, Facebook, Instagram Madlipz, peste tot. Pana când am dat de TikTok.” La început a fost de părere că e o aplicație strict pentru copii, ceea ce, oarecum, este adevărat, dar și-a încercat norocul, și bam acum are un mili (1M followers) pe TikTok.

tiktok

Domeniul ales de el la început au fost sketch-urile de comedie. „Și in viața reala mă simt ciudat dacă din doua în doua minute nu fac o gluma, ceva.” A început, deci,  cu sketch-uri de comedie după s-a ramificat pe mai multe domenii ca să atingă o arie mai mare de interes și de oameni; cum ar fi content educativ, challenge-uri, prank-uri, muzică, gamingyou name it. 

A legat frumoase prietenii cu alți tineri care activează pe această platformă de divertisment.  

„Chiar dacă mă consider o persoana care prefera să stea în casă și să se distreze singur sau cu buni, când mai ies, ies doar cu prietenii mei buni și minunați de pe TikTok. “Vibram” împreună, suntem pe aceeași lungime de undă și ajută mult.” 

Claudisky un suflet de copil prins într-un corp de adult. O atitudine teatrală, actor în devenire, mult potențial. în urma unei analize, el e pentru comedie. El a făcut ceva pentru visul său. Tu ce mai aștepți?

… iar pentru tineri are următorul mesaj: 

 Scopul nostru final oricum ai da-o este să fim fericiți și împăcați cu viața noastră. Ca să ajungi în acest stadiu, trebuie să găsești ceva ce te ajuta să intri cât mai uşor în aceasta stare. Găsește-ti vocația și urmeaz-o pana în pânzele albe. Pe drum, ca să poți ajunge la ceea ce îți place, va trebui să cauți, să experimentezi și uneori o să eșuezi, o să te simți lipsit de motivație, o să decazi în alte forme negative emoționale, dar asta este calea spre măreție și împlinire. Am încredere în BRODĂRAȘII mei că o să fie toți fericiți! 

❤️ 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here