TikTok, oameni buni, platforma cu tot felul de conținuturi basic sau controversate. 

Să înceatiktokpă seria cu utilizatori cunoscuți de pe TikTok, România!

Întâmplarea face ca primul pe listă, să fie, nimeni altul decât, RADU APOSTU, originar din Victoria, județul Brașov, acum locuiește la București, dar cu două luni în urmă, încă, locuia la Cluj. 

radu apostu

THE SHOW MUST GO ON! 

Un scurt interviu, pe cuvântul lui

 

Ce te-a determinat să te apuci de TikTok? 

  • Mă ocupam de producție muzicală de câțiva ani (cu numele Fre3 Fly) și am aflat că TikTok ar fi o platformă bună pentru artiștii la început de drum să își promoveze muzica. Multe hituri internaționale s-au lansat pe TikTok, așa că am zis să încerc și eu. 
  • Mă adresam publicului din Statele Unite, și făceam tot felul de remixuri, melodii originale sau mash-ups de piese celebre de pe TikTok. Am avut rezultate decente, dar nimic spectaculos. Apoi am avut ideea de a crea un cont asemănător și pentru România, cu mash-ups de piese românești.
  • Nici acel tip de conținut nu a prins așa de bine, până când am descoperit ceva ce a avut cu adevărat succes. 

  

După cum știi, pe TikTok, sunt mai multe domenii de activitate, de la dans la cultură și tot așa. Cum ți-ai ales domeniul? 

 

  • Așa cum am menționat și mai sus, am început prin a face ceea ce mă pasiona la acel moment (producție muzicală, remixuri și mashups), iar apoi am descoperit prima mea serie de succes, și anume „Știai Melodia” (vedeți hashtag-ul #StiaiMelodia). 

 

  • În această serie descopăr melodii populare de pe TikTok sau hituri internaționale ale momentului care de fapt sunt inspirate / copiate / remixate după melodii de acum 15-20 de ani sau mai vechi. Cei din generația nouă (tinerii de pe TikTok ce au vârste de 10-14 ani) nu au prins acele vremuri și nu știau melodiile originale. Astfel ei au rămas surprinși că piesele lor preferate ale momentului sunt de fapt inspirate după altele mai vechi. Această serie a avut multe video-uri virale, cu milioane de views în total.

  • După ce am făcut peste 50 de video-uri din seria aceasta, am descoperit alte serii noi ce au prins foarte bine la public. Printre ele ar fi „Primul TikTok al lui…” (aici prezint primul video de pe TikTok al unei celebrități din România sau din afară #PrimulTiktok) sau „Prima Postare de pe Insta a…” #PrimaPostareInsta sau „Cât cere pentru o postare sponsorizată…” #CatiBaniCere

 

 

Cunoști pe cineva de acolo, personal? 

  

  • Am avut ocazia să îi cunosc personal pe 2 TikTok-eri de succes de la noi, Big M și Flavia Barbu, și să facem câteva TikTok-uri împreună. A fost o experiență foarte frumoasă și sper ca pe viitor să am ocazia să mai colaborez și cu alți TikTok-eri cunoscuți din România. 

  

Un mesaj pentru tineri 

 

Urmați-vă încă de mici visurile și pasiunile, chiar dacă părinții sau cei din jur nu vă susțin. Eu în școală, liceu și facultate am făcut doar ce au crezut alții că e mai bine pentru mine. Abia după aceea am început să descopăr ce mă pasionează cu adevărat. Mi-ar fi plăcut să fi făcut asta mult mai devreme, dar mai bine mai târziu decât niciodată. 

RADU APOSTU – cont TikTok

 Aruncă o privire și trage o concluzie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here