THE SIMPSONS- Chiar ne-au prezis viitorul?

Material dedicat persoanele cu deficiențe de vedere:

 Foaie verde și-o narcisă, ghici cui i-a picat o fisă! Ție, evident, doar mă citești pentru prima dată.

E doar părerea mea!

Știți doar că e mare agitație cu seria The Simpsons. Se învârt multe conspirații în jurul predicțiilor… Să considerăm că prin coincidență, s-a întâmplat ceva! Asta a declanșat conspirații și tot felul de teorii, (absurde), care ne lasă cu multe semne de întrebare. Well! Să fim rezonabili! Viitorul nu poate fi cunoscut, deși avem un destin stabilit, nu avem o hartă și nici instrucțiuni să ajungem în punctul final, și până la urmă, pașii noștri din prezent influențează viitorul, uneori schimbă destine…
Gândiți-vă un pic! Campionat de fotbal, meci final, minutul 89, scor 2-1, x, y și z din echipa A sunt în fața porții adverse, mingea e la x, are trei variante, pasă la y, pasă la z, sau șut la poartă. Nu pasează, ci șutează și ratează. Astfel ei pierd. Ipoteza era că echipa A trebuie să fie campioana, dar noi nu știam acest lucru. În cazul de față e ca radical din x², un test grilă, răspunsuri a. x, b. 2x, c. -x Dar jucătorul nu știe, nici noi, putem doar estima. Vă dați seama că în acest caz sunt două răspunsuri concrete, dar având în vedere că nu cunoaștem ecuația meciului, putem da orice răspuns, corect sau greșit.
conspirație
Revenind la părerea mea despre The Simpsons, știu că pare absurd, dar e vorba de mână omului. Cineva a fost încântat de haosul creat în lume din una sau mai multe coincidențe și a decis să-și facă imperiul haotic, încercând să transpună în real niște ficțiuni.

Pe bune no!

Conversația facetime nu apare doar în această serie, ci în toate filmele și serialele care făceau referire la viitorul pe care îl trăim azi.

Iar explozia din Beirut, coincidență, nu prea cred. Ceea ce cred eu e că a fost un incident premeditat. Gândiți, acel nitrat de amoniu era acolo de mult timp, timp în care nu s-a petrecut nimic. Cine a făcut asta? Poate că a fost destinul capitalei, la fel de bine cum poate fi și alegerea unui om, sau a mai multor oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here