În acest weekend, Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca își deschide porțile pentru o serie de spectacole captivante. Pe scena teatrului vor prinde viață două povești îndrăgite, care promit să aducă bucurie și învățăminte publicului de toate vârstele.

„A tornyocska”/„Turnuleţul”

Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 11:00, micii spectatori sunt invitați să participe la spectacolul „A tornyocska”/„Turnuleţul”, bazat pe lucrarea lui Sz. J. Marsak și regizat de Jakab Ildikó. Această producție interactivă aduce în fața publicului o trupă de păpușari care, alături de copii, vor construi un turnuleț folosind păpuși și cuburi colorate. Activitatea este însoțită de un cântec pe care cei mici îl vor învăța pe parcursul jocului.

Scenografia este realizată de K. Kalinovszki Mária, iar muzica de András Enikő și Csortán Márton. În distribuție îi regăsim pe Balogh Dorottya, Domokos Szabolcs, Mostis Balázs și Péter Izolda. Spectacolul este prezentat în limba maghiară și are o durată de aproximativ 40 de minute.

„Rățușca cea urâtă”

Duminică, 9 iunie, de la ora 11:00, și marți, 11 iunie, de la ora 17:00, va fi pus în scenă spectacolul „Rățușca cea urâtă”, după celebra poveste scrisă de Hans Christian Andersen. Regizat de Varga Ibolya și având scenariul semnat de Ovidiu Pecican, acest spectacol relatează povestea emoționantă a unui boboc de lebădă care, fiind diferit de rățuștele din jur, devine ținta batjocurii și a excluziunii.

Scenografia este creată de Epaminonda Tiotiu, muzica de Venczel Peter, iar asistent de regie este Angelica Pamfilie. În distribuție se regăsesc Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie, Andreea Bolovan, Ionuț Constantinescu, Adina Ungur, Călin Mureșan și Andra Cotiușcă. Acest spectacolul durează 55 de minute.

„Croitorașul cel isteț” la Turnul Croitorilor

Luni, 10 iunie, de la ora 17:00, la Turnul Croitorilor, va avea loc spectacolul „Croitorașul cel isteț”, inspirat de Frații Grimm și regizat de Emilia Nechita. Povestea urmărește aventurile unui croitor care, după ce reușește să omoare șapte muște dintr-o lovitură, pleacă în lume pentru a-și proclama isprava. În încercarea de a se întrece în putere cu uriașii, croitorul descoperă că adevărata sa forță stă în istețimea minții.

Scenografia este semnată de Relu Pene, iar din distribuție fac parte Iulian Lungu și Laura Corpodean. Spectacolul este prezentat în limba română.

Informații despre bilete

Biletele pentru spectacolele Teatrului de Păpuși „Puck” pot fi achiziționate doar de la casieria din foaierul teatrului, înainte de începerea spectacolelor. Prețurile sunt următoarele:

Adulți: 48 de lei în weekend, 40 de lei de luni până vineri,
Pensionari: 24 de lei în weekend, 20 de lei de luni până vineri,
Preșcolari, elevi și studenți: 12 lei în weekend, 10 lei de luni până vineri.

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here