Starul pop, Taylor Swift, a obținut duminică cea mai prestigioasă distincție la American Music Awards, fiind desemnată artista anului la cea mai mare ceremonie din lume, care își desemnează câștigători prin intermediul fanilor, conform Reuters.

 

Cântăreața melodiei „Anti-Hero” le-a mulțumit celor care au votat-o pentru că au susținut-o după ce a lansat patru albume noi și două reînregistrări în ultimii trei ani.

 

„Nu pot să exprim cât de incredibil este pentru mine faptul că încă mai fac asta și că încă vă pasă”, a declarat artista pe scena de la gala de decernare a premiilor din Los Angeles.

 

Anterior, reînregistrarea discului „Red” din 2012 a lui Swift a luat trofeul pentru albumul pop preferat.Cântăreața în vârstă de 32 de ani a realizat noi versiuni ale albumelor din trecut, după o dispută cu fosta ei casă de discuri, conform stiripesurse.ro .

 

La categoria artistul anului, Swift a triumfat în fața unor nume mari: Beyonce, Harry Styles, The Weeknd, Drake, Adele și Bad Bunny.

 

Comediantul și gazda Wayne Brady a cântat rap în monologul său. „Nimeni nu va fi pălmuit în seara asta”, a glumit Brady, făcând referire la infamul atac al lui Will Smith asupra lui Chris Rock la Oscaruri.

 

Dove Cameron, o fostă actriță de la Disney Channel, care a ajuns anul acesta în topurile Billboard cu single-ul pop „Boyfriend”, a obținut primul trofeu al serii cu victoria pentru cel mai bun artist debutant.

 

Machine Gun Kelly, purtând un costum mov cu țepi lungi argintii, a fost desemnat artistul rock preferat.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here