Șoferul filmat masturbându-se într-o mașină inscripționată Bolt în Cluj-Napoca a fost reținut sâmbătă seara pentru 24 de ore și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Bărbatul a fost filmat sâmbătă în timp ce se masturba într-o mașină Bolt, iar imaginile au fost apoi postate pe rețelele de socializare, relatează Monitorul de Cluj.

Polițiștii s-au autosesizat, l-au identificat pe șofer și l-au reținut pentru 24 de ore

„La data de 19 decembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, urmare imaginilor apărute în mediul online, referitoare la un bărbat care, în timp ce se afla singur într-un autoturism aflat în staționare ar fi desfășurat activități cu conotații sexuale”, informează IPJ Cluj.

În urma acesor evenimente Asociația Taxi Transilvania a transmis următorul comunicat:

“Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania își exprimă în mod public indignarea față de articolul apărut în presă ca urmare a unei fapte comise de șoferul colaborator al aplicației de ride sharing Bolt, comise în data de 19.12.2020, fapte cercetate și soluționate de IPJ Cluj cu arestarea preventivă pentru 24 de ore a acestuia, articole în care în mod eronat este menționat faptul că acesta ar fi taximetrist din Cluj-Napoca. Pentru o informare corectă a cititorilor vă informăm că acesta este conducător auto care efectuează transport rutier în regim de închiriere , conform OG49/2020”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here