Orașul Gherla va găzdui Târgul „Produs de Cluj”, un eveniment dedicat promovării tradițiilor și culturii locale. Organizat de Consiliul Județean Cluj, în colaborare cu Primăria Municipiului Gherla și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, târgul se va desfășura între 24 și 26 mai 2024, pe platoul Autogării Gherla, între orele 17:00 și 22:00.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale va participa activ la acest târg, prezentând momente artistice susținute de cântăreți de muzică populară, atât tineri talentați cât și artiști consacrați. Aceștia vor fi acompaniați de Orchestra profesionistă „Cununa transilvană”, sub bagheta dirijorului Tudor Căucean. Acest târg așteaptă și tinerii care se dedică cu pasiune și respect cântecului tradițional și obiceiurilor moștenite din străbuni. Inițiativele sunt rezultatul proiectelor de cercetare desfășurate în întreg județul, menite să descopere și să valorifice bogăția culturală a regiunii.

Pe parcursul celor trei zile de târg, vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de spectacole de muzică populară iar atmosfera va fi animată de acordurile orchestrei „Cununa transilvană”, cunoscută pentru interpretările sale autentice și deosebit de apreciate.

Sursă foto: Ziua de Cluj

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here