În cadrul festivalurilor de teatru din România, spectacolul „Trei Cadouri Fermecate”, regizat de Cristian Pepino, a captivat audiența cu povestea sa. Teatrul de Păpuși „Puck” participă la trei festivaluri care se desfășoară până pe 25 mai, iar acesta adună spectacole și activități destinate copiilor, tinerilor și adulților.

Prima oprire a spectacolului a fost la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver” din Galați, unde a avut o reprezentație pe data de 21 mai. În continuare, spectacolul va fi prezentat la Festivalul de Teatru pentru Copii „Lumea Poveștilor” din Reșița, în data de 23 mai. Evenimentul, ajuns la cea de-a șaptea ediție, găzduiește 26 de spectacole în diverse locații din Reșița și împrejurimi.

De asemenea, „Trei Cadouri Fermecate” va fi inclus și în programul Festivalului Internațional de Teatru „Povești” din Alba Iulia. Evenimentul, care a început în 19 mai și se încheie pe 25 mai, promite o varietate de spectacole, expoziții și alte activități culturale.

Spectacolul este inspirat din textele lui Edward Gordon Craig și urmărește călătoria a trei personaje principale – Papagalul Cristofor Columbus, copilul Cokatrix și Băiatul orb – în căutarea unor daruri magice primite de la primul om, Adam.

Distribuția impresionează prin talentul actorilor precum Robert Trifan, Angelica Pamfilie, Ramona Atănăsoaie, Andreea Bolovan, Ionuț Constantinescu, Ion Iurcu, Călin Mureșan și Iulian Lungu. Scenografia spectacolului este realizată de Raluca Aionițoaie, Alexandru Gabor și Cristian Pepino, iar muzica originală este compusă de Dan Bălan.

Sursă foto: Radio Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here