Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă: „Se pregătește internarea mea, nu știu cum, vor fi în stare de orice!”

Diana Șoșoacă

Sâmbătă seara, senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a avertizat într-un live pe Facebook că se teme că va fi infectată cu o alternativă a virusului Sars-COV-2.

„Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregatește infectarea mea și a familijei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2.

Vă spun un lucru, dacă mi se va întampla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forța, pentru că eu în spital nu mă voi interna și nici nu accept, nici copiii mei și nici soțul meu și nimeni din familia mea să fie internat, deci dacă vreodată auziți că aș fi internată în spital sau că aș avea Covid să nu credeți așa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament și lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva Covidului și a măsurilor”, a precizat Diana Șoșoacă, pe Facebook.” „O să merg în audiență peste tot pentru că trebuie să se ancheteze aceste cazuri!” a mai menționat aceasta.

De asemenea, doamna senator și-a atenționat urmăritorii că i se vor pregăti dosare pe evaziune fiscală, deși nu știe ce temei ar putea avea cei care o cercetează penal.

Live-ul realizat pe Facebook poate fi găsit mai jos.

https://www.facebook.com/diana.macovei1/videos/5119405934744185/?__cft__%5B0%5D=AZVJOtE_T3Z7KObhKRDwVAvY1VRxlcLF1y1ZeEXmhb90-dvFfoIUosKZtAgJ41-csqu8tX2AgJEZdeDC0OHuoUs1r6mqUHJkTdEv5rb3216i2phqx3PC-Wzs6eaA2krWInUv_SuSoUz6XUHl6oCJb-rH&__tn__=%2CO%2CP-R

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here