Datorită scăderii numarului de infectări cu COVID19, președintele Klaus Iohannis, în urma unor consultări cu specialiștii, a decis redeschiderea piețelor în spații închise, la finalul acestei săptămâni.

  „Am discutat aceste chestiuni cu experții, cu specialiștii și am decis ca, de la sfârșitul acestei săptămâni, să fie redeschise piețele. Este, cu siguranță, o veste bună și pentru producătorii care vor să vândă în piețe, dar și pentru românii care vor să își facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă.”

Numărul infectărilor a scăzut semnificativ!

Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni, numărul de persoane nou infectate în fiecare zi, a scăzut semnificativ. Este adevărat că în perioada sărbătorilor poate s-a testat un pic mai puțin. Totuși scăderea este clară. Această scădere se poate constata peste tot în Europa. Nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci și alții. Și această scădere nu este o întâmplare, este o realitate în Europa și din fericire facem parte din țările unde se constată o reducere”, a mai declarat președintele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here