În această duminică, se anunță un derby spectaculos între CFR Cluj și FCSB, care va avea loc pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu de la ora 21:00. În ultimele 5 partide directe disputate, punctele s-au împărțit, CFR și FCSB obținând câte 2 victorii, iar o partidă fiind încheiată la egalitate.

 

Înaintea meciului, echipa din Gruia se află pe prima poziție a clasamentului a Superligii cu 50 de puncte, iar FCSB aflându-se la 9 puncte de aceștia, poziționându-se doar pe locul 4. Echipa lui Dan Petrescu continuă parcursul excelent, obținând 2 victorii din tot atâtea meciuri posibile de la reluarea campionatului. Aceștia au învins pe Farul Constanța cu scorul de 3-0, iar în etapa precedentă a învins echipa ilfoveană, în deplasare cu scorul de 0-1.

FCSB are un moral scăzut, în urma înfrângerii uluitoare etapa trecută, pe Arena Națională, când echipa condusă de Gheorghe Hagi a reușit să întoarcă scorul în mai puțin de 3 minute, chiar înaintea fluierului final. Echipa bucureșteană va avea 2 absențe importante în meciul de duminică. Atât Florinel Coman, cât și Joyskim Dawa sunt suspendați în urma partidei din etapa anterioară.

Bilete disponibile pentru meci!

Pot fi achiziționate de pe site-ul eBilet.ro, dar și de la stadion.

Prețurile biletelor:
Business Lounge – 500 lei
VIP B – 100 lei
VIP A – 80 lei
Tribuna 1 – 40 lei
Tribuna 2 – 35 lei
Peluză- 20 lei

Programul caselor de bilete:
SÂMBĂTĂ (04.02) – 11:00-15:00
DUMINICĂ (05.02) – 12:00-21:00

Conducerea din Gruia a anunțat pe pagina oficială a clubului, un comunicat adresat spectatorilor ce vor fi prezenți, la meciul din 5 februarie.

„Începând de la meciul CFR Cluj – FCSB, venim în întâmpinarea voastră, a suporterilor, printr-o nouă metodă de acces în stadion. Am simplificat totul, iar noile noastre sisteme de acces pot scana codurile de bare, codurile QR și au încorporate cititoare NFC.
Pentru a ne asigura că noile sisteme funcționează corespunzător, vă rugăm să veniți din timp la stadion pentru a evita aglomerația de la porțile de acces.”

 

Declarația președintelui de club a Campioanei României
Cristi Bălaj a prefațat meciul ce urmează să aibă loc, declarând în exclusivitate, la FANATIK Superliga că:Rămâne un derby în continuare, un meci important. Îl tratăm cu aceeași seriozitate și îi privim ca pe cei de la Voluntari sau prima etapă din acest an pe cei de la Farul, o echipă foarte bună și încercăm să câștigăm și acest meci. Noi încercăm să câștigăm toate partidele.

Va fi mai greu. De fiecare dată după ce o echipă e nemulțumită de rezultat, meciul următor e tratat cu o mai mare seriozitate și neavând motive de bucurie, încerci să te pregătești mai bine. La noi, cei care venim după victorii de obicei, cei de la CFR Cluj, nu există acel party cum sunt obișnuite alte cluburi și noi ne bucurăm moderat pentru că știm că urmează de fiecare dată partide importante și nu există altă variantă la noi decât victoria.

Din acest punct de vedere da. Probabil exista bucuria și fericirea lor, acea sărbătoare. Dar FCSB rămâne în continuare un adversar puternic. Am încredere în băieții noștri. Din punct de vedere valoric, individual avem jucători foarte foarte buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here