Școala primară Panda din Cluj-Napoca a început înscrierile pentru clasa pregătitoare din anul școlar 2023-2024. Unitatea școlară dispune de 15 locuri disponibile. Școala Panda oferă servicii educaționale complexe la nivel de învățământ primar, dar și preșcolar, conform comunicatului transmis de către reprezentanții instituției de învățământ.

 

 

Despre Școala primară Panda 

 

Școala Panda reprezintă mediul educațional ideal pentru cei care vor să urmeze cursurile unei școli românești, ce are la bază Curriculum Național avizat de Ministerul Educației Naționale.  

 

Motivați de idealuri și valori nobile Școala primară Panda încurajează perseverența, altruismul și autodisciplina pentru integrarea într-o societate dinamică, în strânsă colaborare: părinți, copii, cadre didactice.  

 

Sălile de clasă sunt dotate cu mobilier adecvat vârstei și specificului activităților copiilor din ciclul primar numărul de elevi dintr-o clasă este de maxim 20 de elevi, calitatea actului didactic fiind potențată și pe fondul acestui număr restrâns de copii, ce permite acordarea unei atenții deosebite nevoilor fiecăruia. 

 

Motive pentru a alege Școala Panda 

 

Folosim metode moderne și diversificate, prin care reușim să aprofundăm ceea ce ne propunem să învățăm.  

 

Mijloacele de învățământ folosite sunt moderne, adecvate nevoilor elevilor: videoproiector, calculatoare, acces la internet, mobilier ergonomic, manuale atent alese, avizate de Ministerul Educației.  

 

Numărul mic, de maximum 20 copii în clasă, permite abordarea diferențiată a conținuturilor, Școala Panda reușind să promoveze învățarea centrată pe elev.  

 

Începând cu clasa I, temele zilnice vor fi efectuate de către elevi în prezența unei învățătoare, în partea a doua a zilei.  

 

 

Săptămânal desfășurăm cinci ore de limba engleză, comparativ cu o oră prevazută în planul cadru la limba modernă și un opțional de o oră la limba germană.  

 

Activitățile în limba engleză sunt predate prin metode atractive de către profesori calificați cucertificat ce le atestăcompetențele pentru pregătirea elevilor pentru examenele Cambridge.  

 

Lucrăm intensiv prin lecții zilnice de speaking, listening, reading and writing, dar și prin jocuri interactive ce solicităcooperarea și relaționarea, dialogarea în contexte variate. 

 

Notarea elevilor va avea învedere evoluția lor pe parcursul unui ciclu de învățare, nu doar prestația dintr-o anumită zi și de la o anumită oră.“ transmite conducerea unității școlare.

 

Pentru înscrieri/informații sau pentru o vizită în unitatea Panda puteți apela: 0757.334.664  Adresa: str. FAGULUI, NR. 79-81A, Cluj-Napoca , iar pentru mai multe informații despre oferta educațională pentru anul școlar 2023-2024, poate fi accesat site-ul școlii https://scoalapanda.ro/oferta-educationala-2023-2024/

 

Date de contact: 

 

Facebook: https://www.facebook.com/129987103727219/posts/pfbid02kHgoNuWfr8rm6ukaADq947E7wzwSV8xmiHispf6YsNdbbsqHUiEMJQkzaPUCeyCCl/

Instagram: https://instagram.com/scoala.panda?igshid=YmMyMTA2M2Y=  

Site: scoalapanda.ro 

Mail: edu@scoalapanda.ro  

Telefon: 0757.334.664  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here