Cursurile online vor continua până la sfârșitul primului semestru al anului școlar 2020-2021.

Înapoi în bănci

În urma unei propuneri din partea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, printr-o hotărâre adoptată vineri, activitățile care impun prezența fizică la școală vor fi suspendată până în data de 7 februarie.

„Se propune suspendarea activităţilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem on-line, pentru perioada 11.01.2021 – 07.02.2020”, se arată în hotărârea aprobată vineri de CNSU.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: „După 8 februarie, nu excludem niciun scenariu”

Educația este importantă pentru fiecare elev, iar asta afirmă și ministrul Educației, spunând că se dorește deschiderea școlilor, dar prezența fizică a elevilor se va face în condițiile în care evoluția epidemiologică o va permite.

“Pe lângă evoluţia epidemiologică şi cea de vaccinare, luăm în calcul şi evoluţia din alte state. Pe data de 8 februarie, în funcţie de analize, nu excludem niciun scenariu. Nu am să fiu ferm peste limitele competenţei. Toate trebuie puse la masă, pentru a lua decizia corectă”, a declarat ministrul pentru Știrile ProTV.

Cursurile în format online vor reîncepe din 11 ianuarie, după vacanța de iarnă. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here