Programul școlar care facilitează elevilor burse numit “Bani de liceu” are aproape 21.000 de beneficiari în acest an. Numărul exact de elevi care vor primi bursa școlară este de 20.948 elevi, a informat, joi, Ministerul Educației într-o postare pe Facebook.

 

Joi, 28 octombrie , s-a publicat lista finală , după soluționarea contestațiilor, cu beneficiarii bursei pe site-ul oficial al Ministerului Educației, numărul total de elevi bursieri fiind egal cu numărul de solicitanți eligibili.

 

Cei mai mulți beneficiari ai bursei de 250 de lei pe lună sunt în județul Suceava, 2.700 de elevi, iar cei mai puțini în municipiul București, respectiv 68 de elevi. În județul Cluj , 151 de elevi vor primi această bursă, care are ca scop sprijinul în vederea continuării sau finalizării studiilor.

 

Programul național de protecție socială “Bani de liceu” este derulat de MInisterul Educației începând cu anul 2004. Prin intermediul acestui program, toțî beneficiarii primesc , lunar, pe toată durata studiilor, respectând condițiile legale prevăzute, suma de 250 de lei ca formă de sprijin.

 

Surse: Ministerul Educației , Ziua De Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here