Joi, naționala de fotbal a României a întâlnit, pe Cluj Arena, reprezentativa Sloveniei, într-un meci amical, încheiat cu scorul de 1-2 . A fost primul meci al tricolorilor pe Cluj Arena după 5 ani de pauză.

 

Slovenii au deschis scorul în minutul 26, prin B. Sesko, după o lovitură de cap trimisă la colțul lung. Doar de 5 minute a avut nevoie selecționata Slovenă să marcheze al doilea gol, prin A. Sporar, după un șut din prima, printre picioarele lui Vătăjelu.

 

România a redus din diferență în minutul 63, prin Denis Drăguș, după o acțiune impecabilă. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-2 pentru Slovenia.

 

 

Aproximativ 7.000 de spectatori au fost prezenți pe Cluj Arena, conform GSP.ro . Ultima dată cănd selecționata României a jucat pe Cluj Arena a fost în 2017, într-un amical împotriva echipei naționale de fotbal din Chile, meci încheiat 3-2 pentru tricolori.

 

România urmează să joace duminică, 20 noiembrie, la Chișinău, de la ora 20:30, oră României, împotriva naționalei Republicii Moldova, fiind ultimul meci al selecționatei României din anul 2022.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here