razie
razie

Miercuri dimineață, în Cluj-Napoca, polițiștii au realizat o razie pentru varificarea respectării măsurilor de combatere a răspândirii COVID-19.

Acțiunea a avut loc miercuri, în intervalul orar orar 07.00 – 08.30. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, sprijiniți de jandarmi și polițiști locali, au activat pe raza de competență în vederea verificării grapdului de respectare a normelor de protecție sanitară.  Focusul acestora au fost mijloacelele de transport persoane, precum și în zona stațiilor mijloacelor de transport public.

Au fost controlate peste 150 de mijloace de transport în comun, fiind legitimate peste 190 de persoane.

Astfel, potrivit IPJ Cluj, în contextul  nerespectării prevederilor Legii 55/2020, au fost aplicate 64 de sancțiuni, iar ca urmare a abaterilor aduse normelor de circulație rutieră au fost aplicate 27 de sancțiuni, în conformitate cu OUG 195/2002R.

„Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile prevăzute de legislația în vigoare, precum şi în mijloacele de transport în comun și să nu se expună la riscuri”.

Pentru mai multe știri din Județul Cluj, apasă aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here